KUŘE MARINOVANÉ V DOMÁCÍ MAJONÉZE

  • Snadné
  • Příprava 10 min., marinování přes noc a pečení 45 min.

Recept na domácí majonézu naleznete také na receptárně. Kuře, které se marinuje v majonéze, získá křehkost a velmi zajímavou chuť. Majonézu si udělejte sami. Je to nejen jednoduché, ale hlavně budete přesně vědět, co konzumujete.

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 kuřecí prsa bez kůže
  • 3 lžíce domácí majonézy
  • Koření: sůl a pepř

Postup:

Kuře osolíme a opepříme a marinujeme, nejlépe přes noc v majonéze. Kuře pečeme v předem rozpálené troubě při 180 °C asi 30 minut, poté zvýšíme teplotu na 200 °C a dopékáme do zlatova.

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Pro děti
Pokrm Masový