PIKATNÍ KUŘECÍ SVÍČKOVÁ S HRÁŠKEM

  • Snadné
  • Příprava: marinování, nejlépe přes noc, smažení 5 minut

Suroviny:

  • 500 g kuřecí svíčkové
  • 100 g mladých hrachových lusků
  • kari koření, nejlépe z kořenářství
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce oleje k nakládání
  • olej na smažení

Příprava:

Kuřecí maso si dáme do mísy a přidáme kari koření, pepř a lžíci oleje. Velmi dobře promícháme a dáme do lednice odležet. Druhý den nebo alespoň po cca. 2 hodinách marinování, maso osolíme, necháme dojít do pokojové teploty a velmi zprudka opečeme na oleji. K masu, na poslední minutu, přidáme omyté a na ½ překrájené hrachové lusky. Podáváme s rýží a zakysanou smetanou.

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový
Pokrm Masový