CELEROVO-JABLEČNÝ SALÁT

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 2 velká, zelená jablka
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce vody

Postup přípravy:

  • Jablka a řapíkatý celer si omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky, dle vlastní preference.
  • Zálivku si připravíme z medu, citronové šťávy, oleje a vody. Vše dobře promícháme a můžeme podávat.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový