CHLÉB S JOGURTEM A ZAKYSANOU SMETANOU

  • Velmi snadné
  • Příprava cca. 3 hodiny, vhodné pro domácí pekárny

SUROVINY na 1 bochník:

  • 500 g hladké mouky
  • 35O ml tekutiny (1 jogurt a zakysaná smetana)
  • 2 lžičky soli
  • 1 lžička kmínu
  • 1 balení sušeného droždí
  • 2 lžíce olivového oleje

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny, následované moukou. Do jednoho rohu dáme sůl s kmínem a do druhého rohu droždí.
  • Zvolíme vhodný program dle pekárny a necháme pekárnu pracovat. Bochník po upečení dáme vystydnout na mřížku.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Vegetariánský
Pokrm Cereální