CHLÉB S JOGURTEM A ZAKYSANOU SMETANOU
- Velmi snadné
- Příprava cca. 3 hodiny, vhodné pro domácí pekárny
SUROVINY na 1 bochník:
- 500 g hladké mouky
- 35O ml tekutiny (1 jogurt a zakysaná smetana)
- 2 lžičky soli
- 1 lžička kmínu
- 1 balení sušeného droždí
- 2 lžíce olivového oleje
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny, následované moukou. Do jednoho rohu dáme sůl s kmínem a do druhého rohu droždí.
- Zvolíme vhodný program dle pekárny a necháme pekárnu pracovat. Bochník po upečení dáme vystydnout na mřížku.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Vegetariánský |
Pokrm | Cereální |