GRILOVANÁ ZELENINA

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny:

  • 2 různobarevné papriky
  • 1 cuketa
  • ½ lilku (nemusí být) a dle sezony můžeme použít jinou čerstvou zeleninu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku (bez klíčku)
  • sůl, pepř
  • bylinky dle sezony a chuti (např. tymián, petrželka, libeček, rozmarýn nebo mix)

Postup přípravy:

Zeleninu si pečlivě omyjeme a nakrájíme. Dáme nejlépe na litinovou grilovací pánev grilovat. V létě použijeme venkovní gril. Mezitím si připravíme marinádu z oleje, prolisovaného česneku, bylinek, soli a pepře. Ogrilovanou zeleninu dáváme ihned z grilu do marinády. Dobře promícháme a podáváme například jako přílohu k rybě, steakům apod.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro diabetiky, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový