PSTRUH GRILOVANÝ

  • Velmi snadné
  • Příprava a grilování 20 minut

SUROVINY PRO 2 OSOBY:

  • 2 říční pstruzi
  • sůl, pepř, kmín
  • bylinky např. tymián, petrželka
  • 2 lžíce olivového oleje

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Pstruhy očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Do břišní dutiny dáme bylinky smíchané se solí, pepřem, kmínem, olivovým olejem a bylinkami.
  • Necháme asi 1 hodinu marinovat.
  • Gril rozehřejeme na střední výkon. Ryby dáme do držáku na ryby a grilujeme, z obou stran, asi 10 minut.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový