HALIBUT NA MÁSLE

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 filety halibuta s kůží
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • sůl, kmín, pepř

Postup přípravy:

  • Halibuta si nakrájíme na filety. Rybu osolíme, opepříme a okmínujeme.
  • Na pánvi si rozehřejeme máslo a přidáme také olej. Na dobře rozehřáté pánvi smažíme halibuta do zlatova.
  • Pokud jsou filety příliš vysoké, necháme je 5 minut dodělat, v předem dobře rozehřáté troubě.

Podáváme se zeleninovým salátem, bramborovou kaší, špenátem apod.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový