HALIBUT NA MÁSLE
- Velmi snadné
- Příprava 15 minut
Suroviny pro 4 osoby:
- 4 filety halibuta s kůží
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce oleje
- sůl, kmín, pepř
Postup přípravy:
- Halibuta si nakrájíme na filety. Rybu osolíme, opepříme a okmínujeme.
- Na pánvi si rozehřejeme máslo a přidáme také olej. Na dobře rozehřáté pánvi smažíme halibuta do zlatova.
- Pokud jsou filety příliš vysoké, necháme je 5 minut dodělat, v předem dobře rozehřáté troubě.
Podáváme se zeleninovým salátem, bramborovou kaší, špenátem apod.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |