KARBANÁTKY Z TROUBY

  • Snadné
  • Doba přípravy včetně pečení 30 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 600 g mletého masa (mix hovězí a vepřové nebo třeba jehněčí)
  • hrst bylinek (rozmarýn, máta, libeček, tymián, petržel)
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • koření: sůl, pepř, kmín, římský kmín
  • 1 vejce

Postup přípravy:

Rozehřejeme si troubu na 200 °C a plech si vyložíme pečícím papírem. Nakrájíme si cibuli na jemno, utřeme česnek, nasekáme si bylinky. K masu přidáme koření, vejce, cibuli a česnek a dobře vše propracujeme. Mokrou rukou tvarujeme karbanátky. Pečeme dozlatova. Podáváme s chlebem nebo třeba bramborovou kaší.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy
Pokrm Masový