KRŮTÍ ROLÁDA
- Snadné
- Příprava 20 minut, pečení asi 40 min.
SUROVINY na 1 roládu:
- 400 g krůtích prsou v celku
- 1 jarní cibulka
- 2 mrkve
- 2 lžíce hořčice
- sůl, pepř
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Rozehřejeme si troubu na 200 °C.
- Krůtí prsa rozklepeme na plát, popř. požádáme řezníka, ať nám plát na roládu připraví. Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
- Oloupané mrkve a omytou jarní cibulku poklademe na maso tak, aby se dalo dobře zamotat a měli jsme hezkou mozaiku. Zamotáme roládu, můžeme ji ovázat kuchyňským motouzem, popř. zabalíme do alobalu.
- Dáme do rozehřáté trouby a pečeme do zlatova, nakonec na roládě necháme rozpustit máslo.
V alobalu zabalené maso bude šťavnatější.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Pro děti |
Pokrm | Masový |