KUŘE MARINOVANÉ V DOMÁCÍ MAJONÉZE
- Snadné
- Příprava 10 min., marinování přes noc a pečení 45 min.
Recept na domácí majonézu naleznete také na receptárně. Kuře, které se marinuje v majonéze, získá křehkost a velmi zajímavou chuť. Majonézu si udělejte sami. Je to nejen jednoduché, ale hlavně budete přesně vědět, co konzumujete.
Suroviny pro 4 osoby:
- 4 kuřecí prsa bez kůže
- 3 lžíce domácí majonézy
- Koření: sůl a pepř
Postup:
Kuře osolíme a opepříme a marinujeme, nejlépe přes noc v majonéze. Kuře pečeme v předem rozpálené troubě při 180 °C asi 30 minut, poté zvýšíme teplotu na 200 °C a dopékáme do zlatova.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Pro děti |
Pokrm | Masový |