LOSOVITÝ PSTRUH S BYLINKAMI

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 asi 150 g filety z lososovitého pstruha
  • 4 lžíce olivového oleje
  • hrst nasekaných bylinek
  • lžíce másla
  • sůl a pepř
  • šťáva z 1 citronu nebo limety

Postup přípravy:

  • Pstruha si nakrájíme na porce, osolíme a opepříme.
  • Na pánvi si rozehřejeme olej a rybu klademe nejdříve kůží dolů. Necháme restovat asi jednu minutu a rybu obrátíme.
  • Jakmile je ryba hotová, příprava je velmi rychlá, přidáme studené máslo, bylinky a citronovou šťávu. Vše jen rychle necháme prohřát a můžeme podávat.
  • K rybě se skvěle hodí, mimo jiné, kuskus, bulgurový nebo zeleninový salát.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový