LOSOVITÝ PSTRUH S BYLINKAMI
- Velmi snadné
- Příprava 10 minut
Suroviny pro 4 osoby:
- 4 asi 150 g filety z lososovitého pstruha
- 4 lžíce olivového oleje
- hrst nasekaných bylinek
- lžíce másla
- sůl a pepř
- šťáva z 1 citronu nebo limety
Postup přípravy:
- Pstruha si nakrájíme na porce, osolíme a opepříme.
- Na pánvi si rozehřejeme olej a rybu klademe nejdříve kůží dolů. Necháme restovat asi jednu minutu a rybu obrátíme.
- Jakmile je ryba hotová, příprava je velmi rychlá, přidáme studené máslo, bylinky a citronovou šťávu. Vše jen rychle necháme prohřát a můžeme podávat.
- K rybě se skvěle hodí, mimo jiné, kuskus, bulgurový nebo zeleninový salát.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |