MAKRELOVÁ POMAZÁNKA 2
- Velmi snadné
- Příprava 20 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- 1 uzená makrela
- 1 cibule
- 1 jarní cibulka
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 2 vejce
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžička hrubozrnné hořčice
- 2 lžíce majonézy
- 1 balení žervé
- 2 lžíce citronové šťávy
- sůl, pepř
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Makrelu obereme, cibuli, jarní cibulku a řapíkatý celer nakrájíme najemno. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
- Rybu společně se všemi ostatními přísadami smícháme, dochutíme a necháme vychladit.
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Pro děti |
Pokrm | Masový, Zeleninový |