MAKRELOVÁ POMAZÁNKA 2

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 1 uzená makrela
  • 1 cibule
  • 1 jarní cibulka
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 2 vejce
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička hrubozrnné hořčice
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 balení žervé
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Makrelu obereme, cibuli, jarní cibulku a řapíkatý celer nakrájíme najemno. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
  • Rybu společně se všemi ostatními přísadami smícháme, dochutíme a necháme vychladit.

Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti
Pokrm Masový, Zeleninový