KRÁLÍK MÁSLOVÝ
- Velmi snadné
- Příprava 1 hodinu plus
Suroviny:
- 1 králík
- sůl, pepř, kmín
- 2 velké lžíce másla
- trocha vody na podlévání
Postup přípravy:
Králíka očistíme a rozporcujeme. Dobře osolíme, opepříme a pokmínujeme. Podlijeme vodou a dáme péci do předem vyhřáté trouby na 200 °C. Králíka nejdříve přikryjeme alobalem a nejméně ½ hodiny pečeme zakrytého, poté alobal sundáme, potřeme důkladně máslem a pečeme do zlatova. Králíka obracíme a poléváme máslovým výpekem. Podáváme se zelím/špenátem a knedlíkem nebo třeba s rýží.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |