KRÁLÍK MÁSLOVÝ

  • Velmi snadné
  • Příprava 1 hodinu plus

Suroviny:

  • 1 králík
  • sůl, pepř, kmín
  • 2 velké lžíce másla
  • trocha vody na podlévání

Postup přípravy:

Králíka očistíme a rozporcujeme. Dobře osolíme, opepříme a pokmínujeme. Podlijeme vodou a dáme péci do předem vyhřáté trouby na 200 °C. Králíka nejdříve přikryjeme alobalem a nejméně ½ hodiny pečeme zakrytého, poté alobal sundáme, potřeme důkladně máslem a pečeme do zlatova. Králíka obracíme a poléváme máslovým výpekem. Podáváme se zelím/špenátem a knedlíkem nebo třeba s rýží.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový