PRAŽMA PEČENÁ

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 2 pražmy královské
  • sůl, pepř, kmín
  • 2 lžíce másla
  • 1 citron
  • bylinky např. tymián apod.

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Pražmu očistíme a troubu rozehřejeme na 200 °C. Osolíme, opepříme, okmínujeme celou rybu. Do břicha dáme máslo, plátek citronu a bylinky.
  • Rybu dáme do trouby a pečeme asi 15 minut, průběžně poléváme výpekem. Nakonec rybu pokapeme citronovou šťávou a podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový