PEČENÁ ZELENINA

  • Velmi snadné
  • Příprava 30 minut

Pečenou zeleninu můžeme dle sezony obměňovat. Skvěle chutná jen pečená mrkev s kořenovou petrželí. Touto přílohou skvěle doplníte pečené maso nebo můžete podávat jako hlavní chod s kuskusem nebo bulgurem.

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 2 větší červené řepy
  • 4 mrkve
  • 4 brambory
  • Sůl, pepř, kmín
  • Olej

POSTUP PŘÍPRAVY:

Zeleninu očistíme a oloupeme. Zeleninu nakrájíme na měsíčky, okořeníme a zakápneme olejem. Pečeme v předem předehřáté troubě na 180 °C asi 40 min.

Doporučení:

Při loupání červené řepy si nezapomeneme gumové rukavice…

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Pro děti, Pro diabetiky, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový