PSTRUH PEČENÝ S TYMIÁNEM

  • Velmi snadné
  • Příprava 30 minut

Suroviny pro 2 – 3 osoby:

  • 2 vykuchaní pstruzi
  • 2 větvičky tymiánu
  • sůl, pepř, kmín
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy:

Pstruhy omyjeme, nasolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do břicha dáme lžíci másla a větvičku tymiánu. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C. Podle velikosti ryb pečení trvá přibližně 20 minut.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový