PLNĚNÁ TORTILLA
- Velmi snadné
- Příprava 15 minut
Suroviny pro 4 osoby:
- 4 kuřecí steaky
- ½ ledového salátu (popř. polníček, čerstvý špenát apod.)
- 10 cherry rajčátek
- 1 lžíce hrubozrnné hořčice
- 2 lžíce zakysané smetany
- sůl, pepř
- sekaná petrželka
- 8 pšeničných tortil
Postup přípravy:
- Kuřecí steaky připravíme, jak jsme zvyklí, popř. se podíváme na recept „Kuřecí steak“ na receptárně. Necháme odpočinout.
- Zeleninu si omyjeme, listy salátu nekrájíme najemno, stačí překrojit větší listy. Rajčátka nakrájíme na půlky.
- Připravíme si dresink z hořčice, zakysané smetany, soli, pepře a petrželky. Kdo preferuje sladší dresinky, může dle chuti, dosladit medem.
- Zeleninu dáme do misek, maso nakrájíme na proužky, dáme na talíř a dresink servírujeme zvlášť. Tortilly můžeme nahřát (nemusíme). Tortillu si hosté plní dle chuti.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Nízkokalorický, Pro děti |
Pokrm | Masový, Zeleninový |