PLNĚNÁ TORTILLA

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 kuřecí steaky
  • ½ ledového salátu (popř. polníček, čerstvý špenát apod.)
  • 10 cherry rajčátek
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • sůl, pepř
  • sekaná petrželka
  • 8 pšeničných tortil

Postup přípravy:

  • Kuřecí steaky připravíme, jak jsme zvyklí, popř. se podíváme na recept „Kuřecí steak“ na receptárně. Necháme odpočinout.
  • Zeleninu si omyjeme, listy salátu nekrájíme najemno, stačí překrojit větší listy. Rajčátka nakrájíme na půlky.
  • Připravíme si dresink z hořčice, zakysané smetany, soli, pepře a petrželky. Kdo preferuje sladší dresinky, může dle chuti, dosladit medem.
  • Zeleninu dáme do misek, maso nakrájíme na proužky, dáme na talíř a dresink servírujeme zvlášť. Tortilly můžeme nahřát (nemusíme). Tortillu si hosté plní dle chuti.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Nízkokalorický, Pro děti
Pokrm Masový, Zeleninový