KRŮTÍ STEHNA POMALU PEČENÁ

  • Snadné
  • Příprava 3 hodiny

Suroviny:

  • 2 krůtí stehna
  • sůl, pepř, kmín
  • voda na podlití
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy:

Krůtí stehna důkladně posolíme, okmínujeme a opepříme. Dáme do pekáče, podlijeme vodou a maso potřeme máslem. Pečeme nejdříve asi 1 hodinu zakryté při cca. 170 °C a poté dopékáme další přibližně 2 hodiny do zlatova. Maso se bude „rozpadat“ a půjde krásně od kosti.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti
Pokrm Masový