PORTOBELLO PLNĚNÉ

  • Snadné
  • Příprava 30 minut

SUROVINY (4 porce):

  • 4 ks Portobella (velký žampion)
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 hrst petrželky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř a kmín

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Portobella očistíme, vyjmeme nohu, kterou na jemno nakrájíme. Klobouky dáme stranou. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme na jemno, stejně tak petrželku.
  • Na pánev dáme olivový olej, orestujeme cibuli a česnek s kmínem, následně přidáme nasekanou houbu, osolíme a opepříme. Celé restování trvá asi minutu, až máme hotovo, přidáme petrželku.
  • Klobouky naplníme směsí, posypeme parmezánem, pokapeme olivovým olejem a dáme zapéci do trouby nebo do remosky. Bude to trvat asi 15 – 20 minut.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz