PORTOBELLO PLNĚNÉ
- Snadné
- Příprava 30 minut
SUROVINY (4 porce):
- 4 ks Portobella (velký žampion)
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 hrst petrželky
- 3 lžíce olivového oleje
- sůl, pepř a kmín
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Portobella očistíme, vyjmeme nohu, kterou na jemno nakrájíme. Klobouky dáme stranou. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme na jemno, stejně tak petrželku.
- Na pánev dáme olivový olej, orestujeme cibuli a česnek s kmínem, následně přidáme nasekanou houbu, osolíme a opepříme. Celé restování trvá asi minutu, až máme hotovo, přidáme petrželku.
- Klobouky naplníme směsí, posypeme parmezánem, pokapeme olivovým olejem a dáme zapéci do trouby nebo do remosky. Bude to trvat asi 15 – 20 minut.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky, Vegetariánský |
Pokrm | Zeleninový |