LOSOSOVITÝ PSTRUH POŠÍROVANÝ

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 4 porce lososovitého pstruha (s kůží)
  • sůl, pepř
  • 3 dl rybího vývaru
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 stonky libečku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička rybí omáčky (nemusí být)

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Rybu si osolíme a opepříme.
  • Do hlubší pánve si nalijeme rybí vývar, přidáme olej, libeček, citronovou šťávu a rybí omáčku. Vše chvíli povaříme, asi 2 minuty. Do horké tekutiny přidáme rybu a pošírujeme asi 1 – 2 minuty.

Podáváme se zeleninovým salátem, bramborovou kaší, salátem z bulguru nebo třeba červené čočky.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový