LOSOSOVITÝ PSTRUH POŠÍROVANÝ
- Velmi snadné
- Příprava 10 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- 4 porce lososovitého pstruha (s kůží)
- sůl, pepř
- 3 dl rybího vývaru
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 stonky libečku
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička rybí omáčky (nemusí být)
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Rybu si osolíme a opepříme.
- Do hlubší pánve si nalijeme rybí vývar, přidáme olej, libeček, citronovou šťávu a rybí omáčku. Vše chvíli povaříme, asi 2 minuty. Do horké tekutiny přidáme rybu a pošírujeme asi 1 – 2 minuty.
Podáváme se zeleninovým salátem, bramborovou kaší, salátem z bulguru nebo třeba červené čočky.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |