LOSOSOVITÝ PSTRUH POŠÍROVANÝ 2

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 2 porce filetu z lososovitého pstruha
  • 0,5 l rybího vývaru
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • bylinky (např. libeček, petrželka)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z 1 citronu
  • sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Pstruha si osolíme a opepříme.
  • Do pánve si nalijeme vývar, přidáme bylinky, citronovou šťávu a rybí omáčku. Tekutinu přivedeme k varu. Poté přidáme rybu, kterou necháme asi 1 minutu pošírovat.
  • Rybu dáme na talíř, pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Můžeme posypat bylinkami. Podáváme se saláty, bramborem apod.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový