LOSOSOVITÝ PSTRUH POŠÍROVANÝ 2
- Velmi snadné
- Příprava 15 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- 2 porce filetu z lososovitého pstruha
- 0,5 l rybího vývaru
- 2 lžíce rybí omáčky
- bylinky (např. libeček, petrželka)
- 2 lžíce olivového oleje
- šťáva z 1 citronu
- sůl, pepř
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Pstruha si osolíme a opepříme.
- Do pánve si nalijeme vývar, přidáme bylinky, citronovou šťávu a rybí omáčku. Tekutinu přivedeme k varu. Poté přidáme rybu, kterou necháme asi 1 minutu pošírovat.
- Rybu dáme na talíř, pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Můžeme posypat bylinkami. Podáváme se saláty, bramborem apod.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |