ŘEDKVIČKOVO-KEDLUBNOVÝ SALÁT
- Velmi snadné
- Příprava 10 minut
SUROVINY:
- 1 svazek ředkviček
- 1 kedlubna
- 1 lžíce medu
- 2 lžíce octa
- 4 lžíce vody
- sůl, pepř
- hrst máty
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Zeleninu očistíme a nakrájíme. Ředkvičky na plátky a kedlubnu na kostičky. Zeleninu dáme do misky, osolíme a opepříme.
- Zálivku si smícháme z medu, octa a vody. Med necháme dobře rozpustit. Následně vše promícháme a necháme vychladit.
Podáváme k rybě nebo masu.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský |
Pokrm | Zeleninový |