ŘEDKVIČKOVO-KEDLUBNOVÝ SALÁT

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

SUROVINY:

  • 1 svazek ředkviček
  • 1 kedlubna
  • 1 lžíce medu
  • 2 lžíce octa
  • 4 lžíce vody
  • sůl, pepř
  • hrst máty

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Zeleninu očistíme a nakrájíme. Ředkvičky na plátky a kedlubnu na kostičky. Zeleninu dáme do misky, osolíme a opepříme.
  • Zálivku si smícháme z medu, octa a vody. Med necháme dobře rozpustit. Následně vše promícháme a necháme vychladit.

Podáváme k rybě nebo masu.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový