SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

Suroviny:

  • 1 hrnek kysaného zelí
  • 1 červené cibule
  • 1 červené paprika
  • 1 mrkev
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce slunečnicového nebo řepkového oleje
  • 4 lžíce vody
  • sůl, pepř

Postup přípravy:

  • Cibuli a papriku si nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo. Zelí si dáme k připravené zelenině do mísy.
  • Zeleninu osolíme a opepříme.
  • Připravíme si zálivku z citronové šťávy, oleje, medu a vody. Vše promícháme a necháme vychladit.

Podáváme k masu, rybě nebo uzeninám.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový