SEKANÁ "DE LUX"
- Snadné
- Příprava a pečení 1,5 hodiny
Suroviny pro 4 osoby:
- 800 g mletého masa, mix hovězí a vepřové nebo třeba jehněčí
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 vejce
- bylinky dle sezóny a chuti
- koření: sůl, pepř, kmín, majoránka, římský kmín
Postup přípravy:
Maso si nameleme nebo necháme pomlet u řezníka. Cibuli a bylinky si nasekáme najemno, česnek rozetřeme a přidáme k masu. Maso důkladně propracujeme, dobře okořeníme a přidáme nasekané bylinky, na kterým nešetříme. Utvoříme masový bochník, dáme na pekáč, podlijeme vodou a pomalu pečeme, při 180°C do zlatova. Můžeme podávat teplé i studené.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Bezlepkový |
Pokrm | Masový |