SEKANÁ "DE LUX"

  • Snadné
  • Příprava a pečení 1,5 hodiny

Suroviny pro 4 osoby:

  • 800 g mletého masa, mix hovězí a vepřové nebo třeba jehněčí
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • bylinky dle sezóny a chuti
  • koření: sůl, pepř, kmín, majoránka, římský kmín

Postup přípravy:

Maso si nameleme nebo necháme pomlet u řezníka. Cibuli a bylinky si nasekáme najemno, česnek rozetřeme a přidáme k masu. Maso důkladně propracujeme, dobře okořeníme a přidáme nasekané bylinky, na kterým nešetříme. Utvoříme masový bochník, dáme na pekáč, podlijeme vodou a pomalu pečeme, při 180°C do zlatova. Můžeme podávat teplé i studené.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Bezlepkový
Pokrm Masový