SEKANÁ S FENYKLEM

  • Snadné
  • Příprava 10 minut, pečení 50 minut

SUROVINY:

  • 600 g mletého hovězího masa
  • ½ bulvy fenyklu
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • hrst libečku
  • 1 vejce
  • hrst kostiček parmezánu nebo pecorina
  • sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Maso si umeleme. Cibuli, fenykl a česnek dáme do mixeru a umixujeme najemno. Libeček nasekáme.
  • Maso s cibulí, česnekem, fenyklem, vejcem a kořením dobře promícháme. Utvoříme váleček a do středu vložíme sýr, nakrájený na kostičky.
  • Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 50 minut.

Podáváme s bramborem, kaší nebo např. teplou zeleninou.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový
Pokrm Masový