SEKANÁ S VLOČKAMI

  • Velmi snadné
  • Příprava 1,5 hodiny

Suroviny pro 4 osoby:

  • 500 g mletého mixu hovězího a vepřového masa
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 2 vejce
  • 2 lžíce ovesných vloček
  • hrst bylinek dle chuti
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce dijonské hořčice

Postup přípravy:

Maso si umeleme, celer si nakrájíme na jemné proužky. Maso s ostatnímu suroviny dobře propracujeme, vytvoříme masový bochník a pečeme v předem rozehřáté troubě do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo třeba čerstvým kmínovým chlebem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový