VÝVAR KUŘECÍ

  • Snadné
  • Příprava 1 hodina

Suroviny:

  • 3 ks kuřecích skeletů
  • 1 balení kuřecích krků
  • 1 mrkev
  • 1 kořenová petržel
  • ½ celeru
  • 1 cibule
  • libeček nebo petržel
  • sůl, pepř celý
  • 1 l vody
  • domácí nudle (recept v sekci ostatní recepty)

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, dáme do studené vody společně se zeleninou. Osolíme a přidáme pár kuliček pepře. Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Průběžně sbíráme „šum“. Následně vývar ocedíme, zeleninu nakrájíme nebo vyhodíme (podle toho, jak dlouho jsme vařili). Maso obereme a dáme zpět do vývaru. Přidáme nasekané bylinky. Jako zavářku použijeme domácí nudle. Ty vaříme zvlášť v osolené vodě. Dáme do talířů a zalijeme vývarem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Pro děti
Pokrm Masový, Zeleninový