VÝVAR KUŘECÍ
- Snadné
- Příprava 1 hodina
Suroviny:
- 3 ks kuřecích skeletů
- 1 balení kuřecích krků
- 1 mrkev
- 1 kořenová petržel
- ½ celeru
- 1 cibule
- libeček nebo petržel
- sůl, pepř celý
- 1 l vody
- domácí nudle (recept v sekci ostatní recepty)
Postup přípravy:
Kuřecí maso omyjeme, dáme do studené vody společně se zeleninou. Osolíme a přidáme pár kuliček pepře. Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Průběžně sbíráme „šum“. Následně vývar ocedíme, zeleninu nakrájíme nebo vyhodíme (podle toho, jak dlouho jsme vařili). Maso obereme a dáme zpět do vývaru. Přidáme nasekané bylinky. Jako zavářku použijeme domácí nudle. Ty vaříme zvlášť v osolené vodě. Dáme do talířů a zalijeme vývarem.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Pro děti |
Pokrm | Masový, Zeleninový |