SOJOVÉ MASO SE ZELENINOU
- Snadné
- Příprava 30 minut
SUROVINY:
- Sojové kostky nebo nudličky (balení)
- Miso bujon (prodává zdravá výživa)
- Sojová omáčka
- Rybí omáčka
- Umeocet (prodává zdravá výživa)
- Cibule
- Zelenina dle sezony (paprika, cuketa, mrkev…)
POSTUP PŘÍPRAVY:
Sojové maso uvaříme dle návodu společně s MISO bujonem. Vaříme cca. 15 min. Poté necháme asi 5 min. odpočinout, stále ve vývaru. Nakrájíme si zeleninu. Připravíme si nejlépe wok pánev. Na malém množství oleje (nepoužíváme olivový, k této přípravě není vhodný) rychle restujeme cibuli a přidáme maso. Krátce restujeme a dále přidáme zeleninu, dochutíme sojovou a rybí omáčkou, zakápneme umeoctem a restujeme ještě asi minutu. Jídlo se nesmí dusit!
PŘÍLOHA:
Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky, Vegetariánský |
Pokrm | Těstovinový, Zeleninový |