SOJOVÉ MASO SE ZELENINOU

  • Snadné
  • Příprava 30 minut

SUROVINY:

  • Sojové kostky nebo nudličky (balení)
  • Miso bujon (prodává zdravá výživa)
  • Sojová omáčka
  • Rybí omáčka
  • Umeocet (prodává zdravá výživa)
  • Cibule
  • Zelenina dle sezony (paprika, cuketa, mrkev…)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Sojové maso uvaříme dle návodu společně s MISO bujonem. Vaříme cca. 15 min. Poté necháme asi 5 min. odpočinout, stále ve vývaru. Nakrájíme si zeleninu. Připravíme si nejlépe wok pánev. Na malém množství oleje (nepoužíváme olivový, k této přípravě není vhodný) rychle restujeme cibuli a přidáme maso. Krátce restujeme a dále přidáme zeleninu, dochutíme sojovou a rybí omáčkou, zakápneme umeoctem a restujeme ještě asi minutu. Jídlo se nesmí dusit!

PŘÍLOHA:

Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz