ŠPAGETY S KREVETAMI A FENYKLEM
- Velmi snadné
- Doba přípravy 30 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- Balení kvalitních špaget
- ½ bulvy fenyklu
- 1 balení mražených tygřích krevet
- 10 cherry rajčátek
- 3 stroužky česneku
- hrst petrželky
- sůl, pepř
- 1 lžíce olivového oleje
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Špagety uvaříme v dobře osolené vodě, dle instrukcí v návodu. Česnek nasekáme na plátky, fenykl nakrájíme na malé kostičky. Rajčátka rozpůlíme a petrželku nasekáme.
- Na olivovém oleje orestujeme česnek společně s fenyklem. Přidáme krevety (povolené), osolíme a opepříme, restujeme asi 2 minuty. Nakonec krátce prohřejeme rajčátka a vše promícháme se sekanou petrželkou.
- Uvařené špagety smícháme s připravenou směsí a ihned podáváme.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bez laktózy, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový, Těstovinový, Zeleninový |