ŠPAGETY S KREVETAMI A FENYKLEM

  • Velmi snadné
  • Doba přípravy 30 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • Balení kvalitních špaget
  • ½ bulvy fenyklu
  • 1 balení mražených tygřích krevet
  • 10 cherry rajčátek
  • 3 stroužky česneku
  • hrst petrželky
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce olivového oleje

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Špagety uvaříme v dobře osolené vodě, dle instrukcí v návodu. Česnek nasekáme na plátky, fenykl nakrájíme na malé kostičky. Rajčátka rozpůlíme a petrželku nasekáme.
  • Na olivovém oleje orestujeme česnek společně s fenyklem. Přidáme krevety (povolené), osolíme a opepříme, restujeme asi 2 minuty. Nakonec krátce prohřejeme rajčátka a vše promícháme se sekanou petrželkou.
  • Uvařené špagety smícháme s připravenou směsí a ihned podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový, Těstovinový, Zeleninový