STEAK CHUCK TENDER
- Velmi snadné
- Příprava 20 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- 4 steaky po cca. 200 g
- sůl, pepř
- kousek másla
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Maso necháme dojít pokojové teploty. Dobře osolíme a opepříme.
- Rozehřejeme těžkou, litinovou grilovací pánev. Čekáme tak dlouho, až se z pánve začne kouřit. Maso dáme na pánev, stáhneme maličko plamen a grilujeme dle požadovaného propečení. Na přípravu medium asi 2–3 minuty z každé strany.
- Jakmile máme maso hotové, dáme na talíř, poklademe studeným máslem a necháme pár minut odpočinout.
Podáváme s pečenou bramborou se zakysanou smetanou či tvarohem s pažitkou, zeleninovým salátem apod.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |