STEAK CHUCK TENDER

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 4 steaky po cca. 200 g
  • sůl, pepř
  • kousek másla

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Maso necháme dojít pokojové teploty. Dobře osolíme a opepříme.
  • Rozehřejeme těžkou, litinovou grilovací pánev. Čekáme tak dlouho, až se z pánve začne kouřit. Maso dáme na pánev, stáhneme maličko plamen a grilujeme dle požadovaného propečení. Na přípravu medium asi 2–3 minuty z každé strany.
  • Jakmile máme maso hotové, dáme na talíř, poklademe studeným máslem a necháme pár minut odpočinout.

Podáváme s pečenou bramborou se zakysanou smetanou či tvarohem s pažitkou, zeleninovým salátem apod.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro diabetiky
Pokrm Masový