TĚSTOVINY S ŘAPÍKATÝM CELEREM

  • Snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • těstoviny dle chuti
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 1 šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • plechovka rajčat
  • olivový olej
  • pepř, sůl
  • bylinky např. petrželka, tymián nebo bazalka
  • parmazán k podávání

Postup přípravy:

Těstoviny dáme vařit do osolené vody. Mezitím si nakrájíme zeleninu. Na olivový olej dáme zpěnit šalotku a česnek, přidáme celer. Restujeme asi 2 minuty. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a povaříme asi 3 minuty. Scedíme těstoviny a smícháme s rajčatovou omáčkou. Servírujeme posypané parmazánem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky, Vegetariánský
Pokrm Těstovinový, Zeleninový