TRESKA TMAVÁ S KMÍNEM
- Velmi snadné
- Příprava 10 minut
SUROVINY pro 4 osoby:
- 4 porce tresky tmavé (filet, bez kůže)
- sůl, kmín, pepř
- 2 lžíce másla
- bylinky a citron k podávání
POSTUP PŘÍPRAVY:
- Tresku si nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme a posypeme kmínem.
- Na pánvi si rozehřejeme máslo a dáme opékat tresku. Treska je hotové velmi rychle a ráda se „drolí“. Nakonec tresku pokapeme citronem a můžeme posypat bylinkami.
Tresku podávejte se špenátem, zeleninovým salátem nebo třeba bramborovou kaší.
Email na hobby kuchaře
info@receptarna.czŠtítky receptu
Dieta nebo omezení | Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky |
Pokrm | Masový |