TRESKA TMAVÁ S KMÍNEM

  • Velmi snadné
  • Příprava 10 minut

SUROVINY pro 4 osoby:

  • 4 porce tresky tmavé (filet, bez kůže)
  • sůl, kmín, pepř
  • 2 lžíce másla
  • bylinky a citron k podávání

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Tresku si nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme a posypeme kmínem.
  • Na pánvi si rozehřejeme máslo a dáme opékat tresku. Treska je hotové velmi rychle a ráda se „drolí“. Nakonec tresku pokapeme citronem a můžeme posypat bylinkami.

Tresku podávejte se špenátem, zeleninovým salátem nebo třeba bramborovou kaší.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový