TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

  • Snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny:

  • 1 plechovka kvalitního tuňáka
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 1 šalotka
  • 1 lžička hořčice
  • 2 lžíce tučného tvarohu
  • 2 lžíce domácí majonézy (recept na receptárně)
  • sůl, pepř
  • citronová šťáva na dochucení

Postup přípravy:

Tuňáka dáme do mísy, přidáme nakrájenou šalotku, hořčici, tvaroh, majonézu a dobře promícháme. Dochutíme solí a pepřem a dotáhneme citronovou šťávou. Nakonec zlehka přimícháme nakrájená vejce. Podáváme s čerstvým pečivem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Pro děti
Pokrm Masový