TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA (krémová)

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 balení tuňáka v oleji
  • 1 cibule
  • 3 vejce uvařená natvrdo
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce nasekané pažitky

Postup přípravy:

  • Z tuňáka slijeme olej. Oloupeme si cibuli, kterou rozkrojíme na 4 části. Vejce si oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • Cibuli si dáme do mixeru (rozmělňovače) a rozmixujeme. Přidáme ostatní suroviny kromě pažitky. Vše do hladka rozmixujeme. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou a nakonec do krému přimícháme nasekanou pažitku.

Krémovou pomazánku necháme dobře vychladit a podáváme s čerstvým pečivem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky
Pokrm Masový