TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA S KŘEPELČÍMI VAJÍČKY

  • Velmi snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny:

  • 1 plechovka kvalitního tuňáka v olivovém oleji
  • 1 balení lučiny
  • ½ červené cibule
  • 5 křepelčích vajíček
  • sůl, pepř
  • šťáva z ½ citronu

Postup přípravy:

Uvaříme si křepelčí vejce a nakrájíme si cibuli najemno. Tuňáka smícháme s lučinou, cibulí a nesekanými vejci. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Podáváme s celozrnným pečivem a zeleninovým salátem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti
Pokrm Masový