VEPŘOVÁ PEČÍNKA

  • Snadné
  • Doba přípravy 1,5 hodiny

Suroviny pro 4 osoby:

  • 800 g vepřové pečeně v celku
  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • sůl, pepř
  • lžíce másla
  • voda na podlévání

Postup přípravy:

Troubu předehřejeme na 180°C. Maso dobře osolíme, opepříme a důkladně potřeme hořčicí. Maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme nejdříve zakryté 30 minut a následně odkryjeme a dopékáme asi 1 hodinu dozlatova. Na posledních 5 minut pečení přidáme máslo. – Snadné

  • Doba přípravy 1,5 hodiny

Suroviny pro 4 osoby:

  • 800 g vepřové pečeně v celku
  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • sůl, pepř
  • lžíce másla
  • voda na podlévání

Postup přípravy:

Troubu předehřejeme na 180°C. Maso dobře osolíme, opepříme a důkladně potřeme hořčicí. Maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme nejdříve odkryté 30 minut a následně odkryjeme a dopékáme asi 1 hodinu do zlatova. Na posledních 5 minut pečení přidáme máslo. Výpek dle potřeby zředíme nebo naopak svaříme do požadované konzistence. Můžeme prošlehat mixérem. Maso nakrájíme a podáváme s rýží a zeleninovým salátem. Výpek dle potřeby zředíme nebo naopak svaříme do požadované konzistence. Můžeme prošlehat mixérem. Maso nakrájíme a podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Pokrm Masový