VEPŘOVÉ PLÁTKY NA HOŘČICI

  • Snadné
  • Příprava 1 hodina

Suroviny:

  • 4 plátky vepřového masa např. kotlety bez kosti
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 2 šalotky
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, kmín
  • máslo
  • voda nebo vývar na podlití

Postup přípravy:

Maso si očistíme, nakrájíme, osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme hořčicí. Nakrájíme si cibuli a nasekáme česnek. Maso zprudka restujeme na másle s troškou oleje (nebo na přepuštěném másle). Jakmile je maso do zlatova opečené, vyndáme z pánve a na výpeku opečeme cibuli a česnek do zlatova. Poté podlijeme vodou, vrátíme maso do pánve a přikryté dusíme asi 40 minut.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový
Pokrm Masový