ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI

  • Snadné
  • Příprava 20 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 3 brambory
  • 2 mrkve
  • řapíkatý celer (dle chuti, je hodně aromatický)
  • 1 petržel
  • 1 lžíce olivového oleje
  • lžíce ovesných vloček
  • sůl, pepř
  • 8 dcl vody nebo zeleninového vývaru
  • bylinky

Postup přípravy:

Zeleninu si nakrájíme a dáme orestovat na olivový olej. Asi po minutě přidáme vločky, které také orestujeme. Zalijeme vodou, osolíme a opepříme. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut, až je zelenina měkká. Nakonec přidáme nasekané bylinky a podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bez laktózy, Nízkokalorický, Pro děti, Pro diabetiky, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový