ZELENINOVÝ SALÁT S HERMELÍNEM

  • Velmi snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny pro 2 osoby:

  • ½ ledového salátu
  • 8 cherry rajčátek
  • ½ salátové okurky
  • 1 hermelín
  • 1 citron
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce vody
  • sůl, pepř

Postup přípravy:

Hermelín si rozkrojíme a dáme do vyhřáté trouby nebo na gril. Mezitím si omyjeme, natrháme a nakrájíme zeleninu. Připravíme si zálivku z citronové šťávy, medu, vody, soli, pepře a oleje. Jakmile je hermelín pěkně rozpečený, smícháme zeleninu se zálivkou, na vršek „posadíme“ hermelín. Ihned podáváme.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový