ZELENINOVÝ SALÁT S PARMAZÁNEM A OLIVAMI

  • Snadné
  • Příprava 15 minut

Suroviny pro 2 osoby:

  • ½ ledového salátu
  • ½ červené papriky
  • 8 cherry rajčátek (žluté a červené)
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 5 lžic vody
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř
  • hrst parmazánu
  • hrst černých oliv

Postup přípravy:

  • Omyjeme, očistíme, nakrájíme nebo si natrháme zeleninu. Nastrouháme si najemno parmazán.
  • Zálivku si připravíme z citronové šťávy, cukru, vody a oleje. Zeleninu si osolíme a opepříme, přidáme parmazán, olivy a zalijeme zálivkou. Dobře promícháme a servírujeme.

Můžeme doplnit pečivem, např. opečeným, tmavým toustovým chlebem.

Profilová fotografie Vaří
receptarna.cz

Online kuchařka

Praha, Jaromírova 588/32

Email na hobby kuchaře

info@receptarna.cz

Štítky receptu

Dieta nebo omezení Bezlepkový, Nízkokalorický, Pro děti, Vegetariánský
Pokrm Zeleninový